Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Rabinovich webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Rabinovich webshop.
Handler foretaget på Rabinovich webshop er omfattet af Købelovens mangelregler. 

 
Leveringstidspunkt og transport

Levering af varen fra Rabinovich webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Rabinovich webshop. Når vi har registreret din ordre og du har modtaget en ordrebekræftelse, sender vi varen inden for 1-2 dage hverdage dog med forbehold for udsolgte varer.  Vi bestræber os dog på, at sende varen samme dag - hvis vi har modtaget bestillingen inden kl. 12 på hverdage. I forbindelse med højtider og helligdage må der eventuelt påregnes ekstra leveringstid. Levering i en pakkeshop i Danmark vil normalt ske indenfor 2–3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

 

Fragt

Rabinovich har fri fragt i Danmark.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur (for julegaver købt i november og december er returretten 14 dage fra d. 01.01 - skriv 'julegave' i kommentarfeltet). Du har pligt til at returnere varen i ubrugt tilstand og i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvis du ønsker det fulde beløb returneret. Dette er også gældende for den emballage, der er med varen.  

Du kan også fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Du kan også fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Rabinovich webshop.

 

Med den nye forbrugeraftalelov vil forbrugeren fra 13. juni 2014, bære risikoen hvis varen bliver beskadiget når forbrugeren benytter sig af sin fortrydelsesret og returnerer varen. Det er således forbrugeren der hæfter hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget i forbindelse med returneringen. Udgiften til returnering dækkes af forbrugeren/køberen. 

Når varen er modtaget retur og vurderet/godkendt, refunderes pengene til det kort, der er brugt ved købet indenfor få dage.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Rabinovich webshop skal påberåbes umiddelbart efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Rabinovich webshop, så sender vi en returlabel til dig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Rabinovich webshop har stillet dig i udsigt. Rabinovich webshop afgør om varen skal repareres eller ombyttes.

 

Risikoen for varen

Risikoen for varen bestilt i Rabinovich webshop overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, bedes du henvende dig via e-mail til rabinovich@rabinovich.dk

 

Pris og betaling

I Rabinovich webshop har du mulighed for at betale med Dankort samt udvalgte internationale kreditkort. Alle priser i Rabinovich webshop på web-adressen http://www.rabinovich.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Rabinovich webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side er denne af vejledende art.

 

Oplysninger

Rabinovich webshop er den originale WEBSHOP for Rabinovich produkterne.
 
Rabinovich er et selvstændigt smykkebrand, som gennem mere end tyve år har leveret smykker i sølv og ædelstene til guldsmede i Danmark og resten af Skandinavien, Holland og Tyskland. 

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/consumers/odr 
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse rabinovich@rabinovich.dk

 

Kontaktoplysninger

Rabinovich
Oktobervej 49
DK-8210 Aarhus V
Danmark
 
Tlf. + 45 86 25 08 05
Fax. + 45 86 25 08 55
Mail: rabinovich@rabinovich.dk

CVR NR.: 1419 4541