Gavekort

preload spinner

Et gavekort

Mangler du en gave? Så er et gavekort den personlige og  perfekte gave til én, du holder af. Det kunne være en fødselsdagsgave, julegave, studentergave, konfirmationsgave, mors dag gave, barselsgave.
Smykker fra RABINOVICH er med sin organiske og detaljerige formgivning samt høje kvalitet en populær gaveidé. Et gavekort fra os modtager du i en smuk RABINOVICH  gaveæske med posten indenfor 1-3 hverdage. Vores gavekort gælder to år fra den dag, hvor gavekortet gives og kan benyttes i RABINOVICH webshop.

Smykker til hverdag og fest

Her på siden finder du hele RABINOVICH smykkekollektion. Vi har smykker, der passer til både hverdag og fest. Vi har et stort sortiment af smykker til kvinder i sølv, forgyldt sølv, sølv med 14 kt. guld og 14 karat guld med ægte sten og perler i mange forskellige farver og former. Hos RABINOVICH finder du let et smykke i det materiale, du foretrækker, og med lige den sten og farve du bedst kan lide. Vores kendetegn er smykker i sølv og  guld med svungne former, overraskende sammensætninger af perler og sten og uventede designs.

Historien bag

Vi startede i 1990, hvor vores passion for smykker og håndværket, der ligger bag, voksede. Vores smykkekoncept blev udviklet og afprøvet af de mange kvinder, der fandt glæde ved vores smykker. På få år fik vi etableret en virksomhed, hvor vi udfordrede de traditionelle stilretninger, der fandtes på markedet - og dette blev vores vej frem. Vi sælger i dag vores smykker primært i Danmark og Holland.
Vores grundlæggere og ejere Mario Rabinovich og Jette Poulsen har begge en kreativ baggrund – Mario som musiker og Jette som arkitekt med mangeårig erfaring indenfor design. Smykkeeventyret startede den dag, Mario og Jette mødte hinanden og fandt en fælles kærlighed for smykkekunst og besluttede, at dette skulle blive deres fælles livsværk.