Øreringe

 

Udforsk vores øreringe her. Leder du efter hverdagsørestikker eller festlige ørehængere? Så har du mulighed for at finde nogle her. Vi har begge dele :-)

 

preload spinner

Øreringe i sølv og guld med sten og perler

Hos RABINOVICH finder du et stort udvalg af ørestikker og ørehængere til dig, der har hul i øret, og hvis ikke kan du finde et øresmykke blandt vores clips. Her på siden finder du både små diskrete og større mere voluminøse øreringe i sølv, forgyldt sølv, sølv med 14 kt guld og 14 kt guld. Vi har øreringe i mange forskellige former og faconer med et smagfuldt udvalg af sten og perler. RABINOVICH har øreringe i alle stilarter og til alle anledninger, så enhver kvinde kan finde lige præcis de øreringe, der komplimenterer hendes personlighed og stil bedst. Nogle foretrækker at have mange par øreringe, som de hyppigt skifter imellem, mens andre holder sig til et par eller to. Uanset om du foretrækker det ene eller andet, er det en god idé at vælge øreringe af god kvalitet fremstillet af ægte rene materialer, der ikke skader din hud og kan holde til hverdagens naturlige brug. De fleste bruger deres øreringe hele dagen, så det er vigtig, at de er lavet af holdbare materialer. Øreringe er det perfekte hverdagssmykke, da de diskret og elegant indrammer ansigtet.

Understreg din stil med øresmykker fra Rabinovich

For kvinder er øresmykker et uundværligt smykke. Selv små feminine øreringe kan fuldende et look og være den smagfulde detalje, der får en stil eller et outfit til at fremstå fuldendt. Ørerne gemmer sig ofte lidt bag håret, og kan bringes frem i lyset med et par smukke ørestikker, der giver en diskret elegance. Ørehængeren fylder mere og er mere markant end ørestikken. Lange og mere voluminøse øreringe er et raffineret og smukt tilbehør til festen, da de indrammer dit ansigt på fineste vis.
Uanset om du er til sølv, forgyldt sølv eller guld, finder du et stort udvalg af øreringe hos RABINOVICH. Vi har øreringe med mange små detaljer og farverige sten og perler. Kombiner øreringene med dine øvrige smykker og vælg frit fra vores store sortiment her på siden. Hos RABINOVICH får du dansk design af høj kvalitet i ægte materialer. 
Du finder både et feminint, klassisk og et mere råt udtryk, RABINOVICH har øreringe, der passer til alle aldre og stilarter, så det er nemt at finde et par, der passer til lige præcis din stil. Vi er stolte af, at vi har vores helt egen iøjnefaldende stil. For et mere sammenhængende look, kan du kombinere dine øreringe med vores andre smykker, der matcher farverne eller stilen på dine øreringe, for at skabe et mere sammenhængende udtryk. Vi opfordrer dig til at eksperimentere og sammensætte RABINOVICH smykker på nye måder.
De fleste af vores øreringe er designet som en del af et smykkesæt med collier og ring men de kan også mixes på tværs af designs, farver og stil, så du får dit helt eget udtryk, som gør smykkerne til dine egne.

Gaveæske til dine øreringe

Vi leverer vores øreringe i en flot gaveæske og sender frit til hele Danmark. Ydermere finder du også et stort udvalg af vores smykkedesigns hos udvalgte guldsmede i Danmark. Uanset om det er en gave til dig selv eller en du holder af, finder du det i RABINOVICH smykkekollektion. Et par øreringe fra RABINOVICH er altid en velkommen gave.

Den rette pleje af dit smykke

Hvis du vil holde dine øreringe skinnende og pæne, er det vigtigt at rengøre dem regelmæssigt. For at rense dine øreringe kan du tørre dem af med en blød fnugfri klud, og evt. opvride dyppe kluden i varmt vand, med mild sæbe eller opvaskemiddel, eller bruge en blød tandbørste på øreringene for at forsigtigt skrubbe snavs af, tør dem herefter forsigtigt af. Vær opmærksom på at perler og nogle sten ikke tåler kemikalier, de vil ødelægge deres overflade.
For at passe på dine øreringe, er det vigtigt at du opbevare dem korrekt. Opbevar øreringe i par og ikke sammen med andre smykker, for at undgå ridser. De opbevares bedst i en smykkeæske, smykkeskrin eller i en lynlåspose. Opbevar dine øreringe et tørt rent sted og hold dem væk fra vand og direkte sollys for at undgå misfarvning. Læs mere om pleje af smykker her.