Guld

 

Lækre guldsmykker med sarte detaljer, fine farver og organiske former. Du kan gå på opdagelse i vores guldkollektion her :-)

 

preload spinner

14 karat guldsmykker

Er du vild med smykker i guld, så prøv at tage et kig på vores udvalg af eksklusive guld smykker. Vi tilbyder et unikt udvalg af guldsmykker, som er perfekte både til hverdag og fest. Uanset om du er på udkig efter halskæder, armbånd, ringe eller øreringe. RABINOVICH guld kollektion er udformet i 14 kt. guld og er udpræget kendetegnet ved den typiske RABINOVICH stil - svungne former og overraskende sammensætninger af ægte perler og sten med et sofistikeret udtryk. Vores ambition er at udvikle skønne gedigne guldsmykker til kvinder, som sætter pris på et anderledes personligt design. Ligesom vores sølv og forgyldte smykker tager vores guld smykkeserier oftest afsæt i en ring. Ud fra ringen designer vi hele smykkesættet bestående af ringe, øreringe, halskæder og armbånd i guld og ofte med ægte perler og natursten.
RABINOVICH guldsmykker skiller sig ud, og udtrykket i designet, kombineret med sten, perler og brillanter, er noget man husker.

En helt særlig gave

Et smykke gemmer ofte på et særligt minde, og er derfor den perfekte gaveidé. Smykker i 14 karat guld er yderst velegnede som gave til én, der skal forkæles eller som en ekstra forkælelse til dig selv. 14 karat smykker kan holde hele livet, og det kan være med til at skabe minder om en speciel begivenhed såsom konfirmation, student, bryllup eller andre særlige begivenheder. 

Vedligeholdelse af RABINOVICH guldsmykker

Et RABINOVICH smykke kan holde i en menneskealder, såfremt du passer godt på det. Ved hverdagsbrug anbefaler vi, at du følger disse råd:

Tag altid dine smykker af, når du vasker hænder, går i bad, dyrker sport, gør rent og hver aften inden du går i seng mv.

Når du ikke har dine smykker på, anbefales det, at du opbevarer smykkerne i en tillukket stofpose eller plastpose på et tørt og mørkt sted f.eks. i et fint smykkeskrin.

Rens dine smykker regelmæssigt med en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Det er dog vigtigt, at du holder dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume, da de ellers vil miste deres glans.

Tag dine smykker på, som det sidste i din daglige skønhedsrutine. Parfume, cremer, make-up, og hårspray kan beskadige dine smykker.

En familiedrevet virksomhed

RABINOVICH er ikke kun et personligt smykkemærke, der går sine egne veje, men et dansk smykkebrand, der har designet smykker i mere end 30 år. 
RABINOVICH grundlæggere og ejere Mario Rabinovich og Jette Poulsen har begge en kreativ baggrund – Mario som musiker og Jette som arkitekt med mangeårig erfaring indenfor design. Vores historie startede den dag Mario og Jette mødte hinanden og fandt en fælles kærlighed og passion for smykkekunst og besluttede, at dette skulle blive deres fælles livsværk.