Ringe

 

Udforsk vores fingerringe her. Her kan du finde ringe med finurlige detaljer, fine farver og organiske former i sølv, forgyldt sølv og guld.

 

 

 

preload spinner

Dansk design og høj kvalitet

Når du køber en ring hos RABINOVICH, er du garanteret dansk design og høj kvalitet, der er skabt af vores passion for unikke smykker. Læg især mærke til de små detaljer, der er er kælet for i hver enkel ring, som vores designteam har brugt tid og kærlighed på at skabe. Ringene har et unikt look og er skabt for at give glæde og selvtillid til enhver kvinde, der bærer dem. Vi elsker ringe hos RABINOVICH, vores designs starter næsten altid med en fingerring. Ud fra ringen designer vi dernæst resten af smykkesættet. Alle RABINOVICH smykker bliver designet på vores værksted i Aarhus. Vores passion er at fange drømmene, gribe tankerne og skabe dem om til feminine smykker til glæde for kvinder. Smykkernes kendetegn er smykker i sølv og  guld med svungne former, overraskende sammensætninger af perler og sten, uventede designs og eksperimenterende overflader, som udvikler sig i takt med tidens tendens.

Ringe, der understreger din personlighed

Ringe og smykker kan komplimentere og fuldende et outfit på en unik måde. RABINOVICH ringe har et feminint look med et twist af moderne klasse - en smuk ring, hvor der er kælet for detaljerne. Du kan vælge den ring, der passer bedst til din stil og tilføre dit outfit ekstra kant og personlighed. Ringe kan bæres enkeltvis, på flere fingre eller flere ringe kan kombineres og sættes sammen for at skabe din helt egen stil. Når du har fundet din nye yndlings fingerring, kan du kombinere den med et collier, et armbånd eller et sæt øreringe, der passer til din stil og komplimenterer dine ringe.

En gave, der holder i mange år

En ring symboliserer ikke kun kærlighed, den kan også være et tegn på fx venskab eller familie relationer. En fingerring er den perfekte gave til en, du holder af. Ringe er et af de mest udbredte udsmykningsgenstande og er oftest en stor og vigtig del af kvinders stil, og de fleste har flere varianter i smykkeskrinet, så der er en ring til en hver anledning. Gå på opdagelse i vores store udvalg af ringe og lad dig inspirere her. Når du køber en ring fra RABINOVICH får du den altid leveret i en flot gaveæske. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse ringen skal være, så kan du se det i vores guide til ringstørrelser her på siden.

Pleje af din ring

Når det kommer til fingerringe, er det en god idé at gå efter robuste materialer, da man bruger sine hænder meget i løbet dagen. En RABINOVICH ring er et unikt smykke i høj kvalitet, som kan holde i en menneskealder, såfremt du passer godt på ringen. For at din ring holder længe, skal din ring generelt behandles kærligt og med omtanke. Du kan læse mere om pleje af dine smykker her