Nyheder

 

Er du vild med detaljerige smykker, så tag et kig på vores smykkenyheder. Vi tilbyder smykkenyheder i sølv og guld, som både egner sig til hverdag og fest. God fornøjelse :-)

 

preload spinner

Dansk smykkedesign

Rabinovich smykker er skulpturelle og detaljerige. Organiske og snoede former er kendetegnet for Rabinovich smykker. Vores inspiration finder vi i vores omgivelser så som naturen og arkitekturen. Så er du på udkig efter skulpturelle og detaljerige smykkenyheder, så tag et kig på vores nyheder her.
Vores ambition er at udvikle gedigne smykker til kvinder, som sætter pris på et anderledes personligt design.
Vores smykker tager oftest afsæt i en ring. Ud fra ringen designer vi hele smykkesættet bestående af ringe, øreringe, halskæder og armbånd i ædle materialer og ofte med ægte perler og natursten.

Vedligeholdelse af Rabinovich smykker

Et Rabinovich smykke kan holde i lang tid, såfremt du passer godt på det.
Ved hverdagsbrug anbefaler vi, at du følger disse råd:
Tag altid dine smykker af, når du vasker hænder, går i bad, dyrker sport, gør rent og hver aften inden du går i seng mv.
Når du ikke har dine smykker på, anbefales det, at du opbevarer smykkerne i en tillukket stofpose eller plastpose på et tørt og mørkt sted f.eks. i et smykkeskrin.
Rens dine smykker regelmæssigt med en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Det er dog vigtigt, at du holder dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume, da de ellers vil miste deres glans.
Tilføj dine smykker, som det sidste i din daglige skønhedsrutine. Parfume, cremer, make-up, og hårspray kan beskadige dine smykker.

Nemt at handle online

Hos Rabinovich er fragt og retur altid gratis. Vi sender dit smykke kort efter bestilling. Hvis smykket ikke lever op til dine forventninger, så har du muligheden for at returnere gratis. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, derfor vedlægger vi altid en returlabel.

En familiedrevet virksomhed

Rabinovich er ikke kun et personligt smykkemærke, der går sine egne veje, men et dansk smykkebrand, der har designet smykker i mere end 30 år. 
Rabinovich grundlæggere og ejere Mario Rabinovich og Jette Poulsen har begge en kreativ baggrund – Mario som musiker og Jette som arkitekt med mangeårig erfaring indenfor design. Vores historie startede den dag Mario og Jette mødte hinanden og fandt en fælles kærlighed og passion for smykkekunst og besluttede, at dette skulle blive deres fælles livsværk.