Collier

 

Udforsk vores halssmykker her. Hos os finder du halskæder med sarte detaljer, fine farver og organiske former. Her kan du finde halskæden, der passer til dine behov og hjælper dig til at udtrykke din personlige stil. God fornøjelse :-)

 

preload spinner

Halskæder til enhver stil og anledning

Smykker er ofte en naturlig del af udseendet hos mange kvinder. Hos RABINOVICH inviterer vi dig til at gå på opdagelse blandt vores designs og finde dine egne personlige favoritter. Halskæder er en forlængelse af din personlighed, og hos RABINOVICH finder du smykker, der understreger din stil og tilfører dét ekstra til dit look. 
Går du efter det klassiske med elegante detaljer, eller er du mere til farver og det unikke? Vi har sammensat en smagfuld og varieret kollektion, som du kan finde her på siden. Der er både halskæder med romantiske detaljer og originale designs krydret med farverige sammensætninger af ægte sten og perler. 
En halskæde passer til det meste og kan bruges til alle anledninger. Du kan pifte en enkel bluse op med en smuk farverig halskæde eller nedtone en dramatisk kjole med en enkel og klassisk halskæde. Alt er tilladt, så du kan kombinere sølv med forgyldt og 14 kt guld og de brune nuancer med rosa, blå og gul.  
Hos RABINOVICH finder du mindre vedhæng med små indfattede sten og perler på en enkel kæde, og større collier med sten og perler, der har fylde rundt om halsen. Vores inspiration finder vi bl. a. i vores omgivelser som fx. naturen og arkitekturen.
En halskæde er et klassisk og tidløst valg, der på elegant vis kan sættes sammen med dine andre smykker. Vælg en halskæde i sølv for et rent look og en halskæde i sølv med farverige ægte sten for at give mere kontrast til dit look. For det mere luksuriøse look har vi halskæder i forgyldt sølv eller 14 karat guld med et udvalg af sprudlende sten. Vi har også mere stilfulde smykker med smukke ferskvandsperler, som tilføjer et helt andet udtryk til dit outfit.
Kombiner dine halskæder og brug dem sammen som et statement smykke eller som en kontrast til et enkelt look. Brug kæder sammen i forskellige længder for at forlænge udtrykket. Her gælder ingen regler og kun fantasien sætter grænser.

Køb dine smykker online

Du kan vælge at købe dine RABINOVICH smykker online her på siden eller hos din lokale RABINOVICH forhandler. Du finder vores forhandlere her. Køber du online her på den originale RABINOVICH side, vælger du selv, om du vil have din bestilling smukt pakket ind, og du får altid hurtig levering, fri fragt og gratis retur. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her. Du er garanteret høj kvalitet og højt serviceniveau her hos os i vores online univers.