Armbånd

 

Udforsk vores armbånd her.  Armbåndene kan bruges hver for sig eller du kan skabe din helt egen stil ved at sammensætte flere armbånd. God fornøjelse :-)

 

preload spinner

Armbånd til enhver smag

Drøm dig væk i RABINOVICH udvalg af armbånd til enhver kvinde. Forkæl dig selv eller én, du holder af med et armbånd i sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv eller 14 kt guld. Her på siden finder du iøjnefaldende armbånd med farverige sten og elegante perler. Hos RABINOVICH finder du armbånd til enhver anledning. 
Vi er vilde med armbånd. De kan noget helt specielt. Et armbånd kan være den perfekte løsning, når du færdiggør dit look. Hos RABINOVICH har du muligheden for at mixe og matche på kryds og tværs. Det kan være med til at skabe et anderledes look. Mulighederne er mange, når du dykker ned i vores udvalg af armbånd.
RABINOVICH smykker findes med et væld af skønne farver, hvilket også er tilfældet, når du går på opdagelse i vores udvalg af armbånd. Flere af vores armbånd er designet med et vedhæng, mens nogle har sten og perler fordelt over hele kæden. På vores side finder du helt sikkert et armbånd med lige præcis din favoritfarve.

Armbånd i høj kvalitet

Vores kendetegn er smykkekollektioner i sterlingsølv og 14 karat guld med svungne former og overraskende sammensætninger af ægte sten og perler. Mange af vores armbånd er håndlavet på vores værksted i Århus. Her designudvikler og kvalitetstester vi også smykkerne for at bevare den høje kvalitet.

Køb dit armbånd online

Du kan købe dit RABINOVICH armbånd online her eller hos din lokale RABINOVICH forhandler. Køber du smykket online her på den originale RABINOVICH side, får du altid hurtig levering, fri fragt og gratis retur. Du kan læse om vores handelsbetingelser her. Du er garanteret høj kvalitet og højt serviceniveau her hos os.