Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Rabinovich webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Rabinovich webshop.
Handler foretaget på Rabinovich webshop er omfattet af Købelovens mangelregler.

Levering

Vi tilstræber at holde leveringstiden på 1-2 hverdage. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 13 på hverdage, vil vi bestræbe os på at sende den til dig samme dag, og du vil således have din ordre allerede dagen efter dog med forbehold for udsolgte varer. Levering af varen fra Rabinovich webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. I forbindelse med højtider og helligdage må der eventuelt påregnes ekstra leveringstid.

Gratis fragt:

Hos Rabinovich leverer vi din ordre gratis, og alle ordrer bliver sendt med GLS til en pakkeshop nær dig.
GLS vil sende en e-mail og evt. SMS, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe pakkenummer og billed-id, når du henter din pakke.

Gratis returnering:

Hos Rabinovich er det nemt og gratis at returnere en vare, og du har 28 dages gratis returret fra den dag, du modtager dine varer. Julegaver købt fra den 1. november 2023 kan byttes frem til den 15. januar 2024.

1. Vedlæg den medsendte faktura eller en kopi af fakturaen sammen med de varer, du vil returnere.
2. Pak varerne i original indpakning.
3. Påsæt det vedlagte og forudbetalte returlabel udenpå pakken.
4. Aflevér pakken hos din nærmeste GLS pakkeshop (husk at få en kvittering i pakkeshoppen for evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelse).
Når vi har modtaget din returnering, vil vi hurtigst muligt overføre beløbet tilbage til din konto. Tilbagebetaling sker inden for 14 dage fra den dag, vi modtager pakken.

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, må vi bede dig bestille varen på ny i den ønskede størrelse og sende den anden vare retur på normal vis. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvor du skal meddele os, at du fortryder inden udløbet af fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.

Du har pligt til at returnere varen i ubrugt tilstand og i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvis du ønsker det fulde beløb returneret. Dette er også gældende for den emballage, der er med varen.

Du kan også fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Du kan også fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Rabinovich webshop. Med den nye forbrugeraftalelov vil forbrugeren fra 13. juni 2014, bære risikoen hvis varen bliver beskadiget når forbrugeren benytter sig af sin fortrydelsesret og returnerer varen. Det er således forbrugeren der hæfter hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget i forbindelse med returneringen. Udgiften til returnering dækkes af forbrugeren/køberen.  Når varen er modtaget retur og vurderet/godkendt, refunderes pengene til det kort, der er brugt ved købet indenfor få dage

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Rabinovich webshop skal påberåbes umiddelbart efter du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Rabinovich webshop, så sender vi en returlabel til dig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Rabinovich webshop har stillet dig i udsigt. Rabinovich webshop afgør om varen skal repareres eller ombyttes.

Risikoen for varen

Risikoen for varen bestilt i Rabinovich webshop overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, bedes du henvende dig via e-mail til rabinovich@rabinovich.dk

Pris og betaling

I Rabinovich webshop har du mulighed for at betale med Dankort samt udvalgte internationale kreditkort. Alle priser i Rabinovich webshop på web-adressen http://www.rabinovich.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Rabinovich webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side er denne af vejledende art.

Oplysninger

Rabinovich webshop er den originale WEBSHOP for Rabinovich produkterne. Rabinovich er et selvstændigt smykkebrand, som gennem mere end 30 år har leveret smykker i sølv og ædelstene til guldsmede i Danmark og resten af Skandinavien, Holland og Tyskland. 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via   
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - 
http://ec.europa.eu/consumers/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse rabinovich@rabinovich.dk

Persondatapolitik

Hos Rabinovich prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Rabinovich måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af: Rabinovich
H.C. Andersensvej 7
DK-8230 Åbyhøj
Danmark
  
Tlf. + 45 86 25 08 05
Mail: rabinovich@rabinovich.dk

CVR NR.: 1419 4541

2. Indsamling af personoplysninger

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop. Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde: Når du køber varer online på rabinovich.dk Når du tilmelder dig Rabinovichs nyhedsbrev Når du deltager i en af Rabinovich konkurrencer Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Rabinovich flere gange.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

Gennemførelse af ordre i vores webshop

Tilmelding til nyhedsbrev

Deltagelse i konkurrencer eller andre events

Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder

Oversigt over købshistorik

Statistik

Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først. fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.rabinovich.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Rabinovich anvendte fragtfirma. Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Rabinovich samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Rabinovichs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Rabinovich vegne og i overensstemmelse med Rabinovich instruks.

6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

7. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

8. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

9. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

10. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os rabinovich@rabinovich.dk.

11. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

12. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på rabinovich@rabinovich.dk.

13. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.