Vores univers

Rabinovich er ikke kun et personligt smykkemærke, der går sine egne veje, men et ægte dansk smykkebrand, der i al beskedenhed har designet smykker til guldsmedbranchen i mere end 30 år. Vores passion er at fange drømmene, gribe tankerne og skabe dem om til smukke og feminine designs.

Vi er stolte af vores designtradition og har samtidig begge ben på jorden. Vores stil er uforudsigelig og anderledes, og vi er med på moden. Samtidig er vi traditionsbundne, tro mod vores rødder og den høje kvalitet, som er blevet vores varemærke.
Vi startede i 1990, hvor vores passion for smykker og håndværket, der ligger bag, voksede.

Vores koncept blev udviklet og afprøvet både internt og eksternt af de mange kvinder, der fandt glæde ved vores smykker. På få år fik vi etableret en virksomhed, hvor vi udfordrede de traditionelle stilretninger, der fandtes på markedet - og dette blev vores vej frem. Vi sælger i dag vores smykker primært i Danmark og Holland, men også i Tyskland, Schweiz, Norge og Sverige.

Vores kendetegn er smykkekollektioner i oxyderet sølv, tvungne former, overraskende sammensætninger af perler og sten, uventede designs og eksperimenterende overflader, som udvikler sig i takt med tidens tendens. På vores værksted i Aarhus er der derfor altid fuld fart på, hvor vi udover drift og designudvikling kvalitetstester smykkerne og tilføjer den sidste detalje, som gør, at smykkerne skiller sig ud og bevarer den høje kvalitet, som vi er blevet kendt for.

Vi samarbejder med de bedste underleverandører i Indonesien og Thailand. Den sidste finish tilføres smykkerne på vores værksted i Danmark, hvor samtlige smykker kontrolleres og hvor sten og perler parres. Vi er i branchen kendt for vores meget høje kvalitetsniveau.

Vores grundlæggere og ejere Mario Rabinovich og Jette Poulsen, der er meget aktive i firmaet, har begge en kreativ baggrund – Mario som musiker og Jette som arkitekt med mangeårig erfaring indenfor design. Jette står i spidsen for vores designudvikling, hvor vi er flere kreative guldsmede i et designteam, der samarbejder tæt for at udvikle næste sæsons smykkesucceser. Teamånden er et essentielt element, når vi arbejder kreativt med kollektionerne, som oftest udspringer af en fingerring.

Vi trives i vores familieejede virksomhed, som har en kultur og en sjæl, hvor hver enkelte medarbejder er et vigtigt led i virksomheden. Vi drømmer os ind i fremtiden og har store ambitioner. Vores håb er at skabe endnu mere begejstring, hvor vi kommer frem, og se vores feminine smykker leve hos kvinder verden over.

Vi har gennem tiden udviklet os meget, og hver eneste dag træffer vi beslutninger for fremtiden. Vi er blevet en succes indenfor smykkebranchen - måske fordi vi har en ægte historie, der startede den dag, Mario og Jette mødte hinanden og fandt en fælles kærlighed og passion for smykkekunst og besluttede, at dette skulle blive deres fælles livsværk.