Ørehænger

preload spinner

Dansk smykkedesign

RABINOVICH ørehængere er skulpturelle og detaljerige øreringe. Organiske og snoede former er kendetegnet for RABINOVICH smykker. Vores inspiration finder vi i vores omgivelser så som naturen og arkitekturen. Så er du på udkig efter skulpturelle og detaljerige ørehængere, så tag et kig på vores øreringe her.

Detaljerige ørehængere i høj kvalitet

En ørehænger har en vis længde. Den hænger ned fra øret ofte med en længde på mindst 2-3 cm. De giver en god fylde i modsætning til ørestikker. Her hos RABINOVICH finder du et bredt udvalg af ørehængere. Lige fra kreative designs med lange kæder til kroge med skinnende ædelsten og perler. Vi har mange designs lige fra klassiske ørehængere med en enkel perle til farverige og detaljerige ørehængere med flere sten og perler. Det gode ved ørehængere er, at du kan bruge dem for sig selv eller kombinere dem med andre øreringe. De kan let sammensættes med andre store statement øreringe eller mindre ørestikkere og dermed skabe en unik smykkesammensætning. Vores sortiment af ørehængere er bredt. Vi har ørehængere i sølv, forgyldt sølv, sølv med 14 kt. guld og 14 kt. guld med ædelsten og perler. Vi værner om den gode kvalitet. Hos os får du dansk design af høj kvalitet i ægte materialer.

Gaveæske

Dine ørehængere sendes altid i en original RABINOVICH gaveæske og skal de gives væk som gave, behøves blot gavepapir og kort, så har du en fin gave. Vi pakker gerne ind for dig. Ørehængere er en god og personlig gave til konfirmation, studenterfest eller fødselsdag.

Nemt at handle online

Hos RABINOVICH er fragt og retur altid gratis. Vi sender altid dit smykke kort efter bestilling. Hvis ørehængerne ikke lever op til dine forventninger, så har du muligheden for at returnere gratis. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, derfor vedlægger vi altid en returlabel.